Termeni si conditii

INTRODUCERE
Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului ornamentetort.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. Mihaela si Florin S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului ornamentetort.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. Mihaela si Florin S.R.L.. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. Mihaela si Florin S.R.L.. Distribuirea continutului, pe de alta parte, este permisa prin intermediul retelelor sociale (Facebook, Twitter, Instagram).

NEANGAJAREA RASPUNDERII
S.C. Mihaela si Florin S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, S.C. Mihaela si Florin S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele S.C. Mihaela si Florin S.R.L., informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului ornamentetort.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea produsele S.C. Mihaela si Florin S.R.L., in lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL SITE-ULUI
Obiectivul site-ului ornamentetort.ro este de a transmite informatii actualizate si exacte despre produsele S.C. Mihaela si Florin S.R.L..
S.C. Mihaela si Florin S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Produsele din acest site se livreaza numai catre persoane juridice. Orice persoana care doreste informatii suplimentare despre produsele prezentate in site este rugata sa contacteze S.C. Mihaela si Florin S.R.L. prin pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii produselor in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
Persoanele fizice care doresc sa achizitioneze produsele S.C. Mihaela si Florin S.R.L. pot gasi lista completa a magazinelor din tara in pagina Lista magazinelor.

INFORMATII PERSONALE
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail. Aceste informatii nu se stocheaza in cazul persoanelor fizice (vezi Politica de Confidentialitate).

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana fizica care viziteaza site-ul ornamentetort.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. Mihaela si Florin S.R.L. in vederea solutionarii cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate.
S.C. Mihaela si Florin S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.